Reiki cursus

Wat is Reiki
R
eiki betekent "Universele Levensenergie” en is een natuurlijke manier om energie te herstellen en is daarom goed voor zowel je lichaam als je geest. Reiki geeft rust, vermindert stress en brengt een innerlijk ontwikkelingsproces op gang zodat je dichter bij jezelf komt te staan.

Reiki cursussen
Op verzoek verzorg ik een Reiki cursus. Het is niet moeilijk en iedereen kan het leren..

Binnen de Reiki bestaan er verschillende gradaties (1e, 2e,3e graad en tenslotte de ReikiMaster graad) en elke graad brengt je dichter bij jezelf en verdiept je spirituele leven.
Nadat je een cursus hebt gevolgd moet er minimaal 4 maanden tijd zitten voordat je de volgende graad mag halen. In deze periode is het van belang dat je veel Reiki in de praktijk toegepast hebt.
 
Elke cursus bestaat uit een hele cursusdag van 10.00 – 17.00 uur én een terugkom-ochtend een aantal weken later. De dag is geheel verzorgd met koffie/thee en een lunch. Tevens ontvang je een handout en natuurlijk een certificaat voor elke behaalde graad.

De cursusdatum wordt in overleg bepaald. Het is mogelijk om de cursus individueel te volgen of in groepsverband (maximaal 4 personen).

Heb je interesse in een Reiki cursus of heb je vragen, neem dan contact met mij op..


  Afbeelding invoegen