Coaching

Wat is Coaching
Bij een Coaching kan ik je helpen om problemen, gedachten en gevoelens over bepaalde situaties duidelijk te krijgen zodat je hiermee gemakkelijker om kunt gaan. Het kan je helpen om de weg te wijzen naar de juiste oplossing. Een coachingstraject is een aanmoediging om in jezelf dieper op zoek te gaan en je innerlijke zelf verder te ontwikkelen.

Na een intakegesprek bepalen we samen je doel en de soort coaching en we stellen een behandelplan op.

Spirituele coaching
Het is ook mogelijk om een spirituele coaching te ontvangen, waarbij ik dan (naast Aura-Healen en Aura-Readen) gebruik maak van mijn gidsen, mijn intuitie en mijn heldere waarneming. 

Ik neem  dan jouw energie waar en zal je begeleiden naar een hoger energie niveau. Daardoor kun je contact maken met je eigen Ziel en de intentie van je leven. In gedachten is alles mogelijk en er kunnen zich dingen aan je openbaren die je niet voor mogelijk houdt.

Het  kan praktisch zijn om een verslag te maken zodat jij je heel goed kunt realiseren wat er gezegd of besproken is. Soms is het nodig om een aantal sessies te houden totdat je voor jezelf meer duidelijkheid hebt verkregen en zonder mijn hulp zelf je weg kunt vervolgen. 

Heb je interesse voor een coaching of heb je vragen, neem dan contact met mij op.

 
 
     
Afbeelding invoegen