Op deze pagina heb je de gelegenheid om je ervaringen van een behandeling, cursus of workshop te geven. Ik stel het zeer op prijs.
Dank je wel alvast en een Zonnige Dag toegewenst!  Afbeeldingsresultaat voor afbeelding smiley

Bericht schrijven >

Magdalena geweldig bedankt voor weer zo'n fijne veREIKIngsdag. Ik heb ervan genoten!

Alette
Hallo Magdalena en de andere Reikigasten. Het was afgelopen zaterdag weer een super verReikingsdag. Ik vond de meditatie heel erg fijn. We hebben weer een heleboel besproken. Je gastvrijheid is heerlijk. Veel succes met deze website en tot de volgende bijeenkomst. Groeten, Haike van der Hart.

Haike van der Hart
Magdalena het was gisteren een superdag. Weer veel geleerd en beleefd.
Ik hoop bij de volgende dag weer van de partij te zijn.

Sylvia Hollander
Vandaag 21 maart hebben we weer een fijne Verreikingsdag mogen meemaken bij jouw en hebben weer veel van elkaar kunnen leren en onze ervaringen met elkaar mogen delen. Ook die Reiki behandeling die we elkaar gaven was heerlijk. En niet te vergeten de ovenheerlijke lunch die je voor ons heeft gemaakt. Nogmaals bedankt Magdalena voor deze mooie en leerzamen dag. Veel liefs Marja

Marja Hurkmans
Hoi Magdalena
Een mooie inderdaad een duidelijke Website, heel veel succes met het bereiken van alle mensen die bij jou een warme liefdevolle healing kunnen krijgen. Tot ziens in Griekenland dat lijkt mij wel wat!!
Liefs Regina

Regina Schmits
Magdalena, ik heb jouw mooie en duidelijke site met een brede glimlach bekeken. Gefeliciteerd met dit prachtige resultaat en heel veel succes!

Linda
Gefeliciteerd met je mooie site ! Xxx

Sabine
Lieve Magdalena,
wat een mooie site, veel succes ermee in 2015.

Willem

Willem
Magdalena, mijn complimenen echt een hele mooie site. Ik hoop dat je er heel veel reacties op krijgt. Heel veel succes.

Wilma
Magdalena, wat een prachtige en vooral gebruiksvriendelijke site, compliment, ook voor het aantrekkelijke aanbod. Van harte gefeliciteerd met wat je bereikt hebt en ik wens je veel succes met alles.

Trudy van der Kaaij


Bericht schrijven >