Access Consciousness

Wat is Access Consciousness
Dit zorgt voor het bewustzijn over hoe jij in het leven staat. Je realiseert je dat wanneer je niet tevreden bent over bepaalde situaties of gedachten, jij de enige bent die dit kan aanpassen. Het is fijn om te leven zonder oordelen en vooroordelen en je vrij te voelen om te doen waar jij je goed bij voelt en goed in bent.
Je legt jezelf geen beperkende gedachten meer op, en je vraagt jezelf bijvoorbeeld af dat "alles in het leven je toekomt met gemak, vreugde en glorie" , en "wat is er nog meer mogelijk"?
Je gaat dan ervaren dat je op een objectieve en lichte manier in het leven kunt staan en ineens blijkt er van alles mogelijk te zijn.

Bars behandeling
In je hoofd lopen 32 energiebanen (Bars) die bij een behandeling zacht aangeraakt worden. Hierdoor geeft het je hoofd (mind) de gelegenheid om dingen op te ruimen die niet meer nodig zijn, waarmee er ruimte in je hoofd komt. Je kunt daardoor blijer, vrijer en bewuster in het leven staan en je letterlijk lichter voelen.

Een Bars behandeling duurt ongeveer een uur en je hoeft niets te vertellen of uit te leggen. Na afloop voelt het alsof je diep geslapen hebt, je bent ontspannen en er is ruimte in je hoofd. 

Bodyproces MTVSS
Dit is een heel krachtig body proces. Een MTVSS behandeling zorgt voor een enorme boost in je lichaam waarbij en het immuunsysteem wordt aangemoedigd om te herstellen. De diepere lagen van je lichaam worden aangeraakt. Je lichaam pakt deze energie op en het wordt ongemerkt aan het "werk gezet" waardoor er een herstelproces in werking wordt gezet.

Door een MTVSS behandeling te ondergaan kan het helpen om bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten, hoofdpijn, kleine blessures etc. te verminderen, en je een gevoel geven dat je niet meer gewend bent.Hoe vaker je een MTVSS behandeling ontvangt hoe beter het effect op je lichaam is. 

Een behandeling duurt minimaal een uur. Heb je interesse in een Bars behandeling, het body proces of wil je meer informatie neem dan contact met mij op.


 
 
 
Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen 
Afbeelding invoegen