Aura-Healing en Aura-Reading

Wat is een Aura
Om ons heen hebben we een energieveld dat uit meerdere lagen bestaat (de Mentale, Fysieke, Emotionele en Spirituele lagen). Als je Auralagen niet in balans zijn kun je je soms onzeker of onrustig voelen zonder dat daar een aanwijsbare reden voor is. Deze uitstraling wordt ongemerkt door anderen gevoeld.

Aura-Healing
Bij een Aura-Healing maak ik met mijn hart en intuitie contact met deze Auralagen. Vervolgens maak ik deze schoon en vul ze weer op met gezuiverde en positieve energie. Hiermee komen ze weer in balans. Het helend vermogen van jezelf zal daardoor wakker gemaakt worden en je eigen energie zal weer helder in- en om je lichaam heen stromen. 

Bij een Aura-Healing zit je op een stoel en ik sta tegenover je en zal je soms even aanraken. Na afloop van een Aura-Healing merk je direct al verschil en kun je je een stuk rustiger voelen. Een Aura-Healing duurt maximaal een uur.
 
Aura-Reading
Bij een Aura-reading lees ik de Auralagen vanuit mijn hart, intuitie en heldere weten. Ik krijg dan informatie die zich laat omschrijven in het beeld van een bloem of een bepaalde situatie. Deze informatie heeft betrekking op je talenten, de manier waarop je in het leven staat, karaktereigenschappen en dingen die in het verleden zijn gebeurd. Het kan zijn dat je, door iets wat ik lees, aan het denken wordt gezet of een helder inzicht krijgt dat je aan-moedigt tot het nemen van nieuwe stappen in je leven. Ik kan voor de toekomst géén voorspellingen doen.

Bij een Aura-Reading zit je gemakkelijk op een stoel en ik zit tegenover je en zal je soms even aanraken. Een Aura-Reading duurt ongeveer anderhalf uur.
 
Heb je interesse in een Aura-Reading of Aura-Helaling, of heb je vragen, neem dan contact met me op.
 

Afbeelding invoegen 

 


Afbeelding invoegen